Bart

Bart Kuipers
Hoofdleraar Taekwondo

5e Dan


Landelijk Dan examinator.

Bart beoefent Taekwondo vanaf 1976 en heeft de nodige ervaring opgedaan in de loop van de jaren. Bart is gediplomeerd hoofdleraar. Hij heeft veel aan wedstrijden gedaan en dit heeft geleid tot een welgevulde prijzenkast. Veel titels en prijzen staan op zijn naam. O.a. Nederlands kampioen sparren, 3e met de Nederlandse kampioenschappen stijl en 2e met de Nederlandse kampioenschappen breektesten. Niet alleen nationaal maar ook internationaal heeft hij de nodige titels.

Hij heeft honderden toernooien gedraaid en heeft ook verschillende leerlingen met de nodige titels/resultaten. Hij is Nationaal scheidsrechter geweest, 6 jaar voorzitter van de Taekwondo Bond Nederland district Noord/Oost, al jaren dan examinator en hij geeft ruim 30 jaar les.

De sportschool zit op verschillende locaties en heeft ongeveer 80 leden. De leeftijd varieert van 7 tot 56 jaar. Zowel dames als heren.


Bart geeft les aan de sportzaal Stroink 62 en Sporthal Mediant aan de broekheurnerring  1050 in Enschede.

3 Reacties op Bart

 1. Marcel Lamers zegt:

  Dag Bart,

  Schuttersveld bestaat dit jaar 60 jaar en we willen je graag uitnodigen om dit samen met ons te vieren. Graag ontvang jou adres zodat we een uitnodiging kunnen versturen. Vriendelijke groet, Marcel Lamers

 2. Dag Bart,

  Schuttersveld bestaat dit jaar 60 jaar en we willen je uitnodigen om dit samen met ons te vieren. Graag ontvang jou adres zodat we een uitnodiging kunnen versturen.
  Vriendelijke groet, Marcel Lamers

 3. Deborah zegt:

  Hallo ik had ffe een vraag
  Hoeveel kost lessen taekwondo?
  Ik ben 29
  zou ik keer na een les mogen kijken?

  Grt deborah

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>