Taekwondo is een sport waarbij veel getraind wordt op het correct uitvoeren van diverse stoot- en traptechnieken.

De basistechnieken, zoals hand- en voetstanden, leer je als eerste. In een latere fase van het trainingsproces wordt aandacht besteed aan mentale training, souplesse, snelheid en kracht. Dan ontstaan de zeer gecontroleerde en vaak hoge bewegingen die voor taekwondo zo kenmerkend zijn. Belangrijk is dat de lichamelijke conditie gelijke tred houdt met de vooruitgang in technieken.

De trainingen worden aangepast aan het niveau dat je wilt bereiken. Het tempo waarin je taekwondo leert, bepaal je dus zelf.

Wat kun je verwachten?

Professionele Instructeurs: Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs begeleiden je op elk niveau. Met hun uitgebreide kennis en passie voor de sport, zorgen zij ervoor dat je elke les vooruitgang boekt.

Gevarieerde Trainingen: Of je nu geïnteresseerd bent in sparren, zelfverdediging of competitie, onze trainingen zijn gevarieerd en uitdagend. We bieden lessen voor kinderen en een gecombineerde les voor jongeren en volwassenen, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan leren en groeien.

Competities en Evenementen: Neem deel aan lokale en nationale wedstrijden en ervaar de spanning van competitie. We organiseren regelmatig zelf toernooien. Bekijk ook onze agenda op de homepage.

Start vandaag!

Ervaar zelf de vele voordelen van Taekwondo en maak vandaag nog een afspraak voor een proefles. Contact opnemen kan via onderstaande contactgegevens.

Contact:
Bart Kuipers, hoofddocent
Mob: 06-18304146